Endelig et nyt tag på huset

Sponsoreret indhold

Vi har gået og skævet lidt for længe til taget, og vi har godt været klar over at det nok snart burde skiftes. Vores hus er af ældre dato og alting holder jo ikke evigt, men nu har vi endelig fået gjort alvor af sagen.

Vi satte os ned og tog en snak om, hvordan vi skulle gribe projektet an. Vi blev enige om at vi skulle have skiftet taget og at vi gerne ville have det så vedligeholdelsesfrit som muligt og af materialer som kan holde lige så mange år, som det tidligere tag har gjort. Så vi ikke behøver at tænke på det igen.

Vi spurgte vores venner og bekendte omkring hvilket firma de kunne anbefale os og til sidst fandt vi frem til DS-Murer og Tømrer. Vi kontaktede dem over telefonen og kom hurtigt igennem til en af deres flinke medarbejdere og vi aftalte at han skulle komme og tage et kig på taget.  

God vejledning og flot arbejde

Tømreren vi havde talt med mødte op som aftalt og startede med at kravle op for at se på standen af taget. Herefter fortalte han hvad han mente der skulle gøres.

Heldigvis var der ikke noget i vejen med spærene og vi kunne derfor nøjes med at kun at få skiftet selve taget. Tømreren fra DS-Murer og Tømrer var god til at forklare os fordele og ulemper ved forskellige materialer. Han forstod vores ønsker og gav os masser af vejledning og råd inden den endelige aftale. Vi fandt sammen en løsning og han tog os med indover, hvordan hele processen vil komme til at foregå. Vi havde derfor en masse ro i maven og afklaring inden vi takkede ja til deres endelige tilbud.

Hele vejen igennem processen har tømrerne har arbejdet meget professionelt og vi er glade for at dette større projekt ikke kom til at genere os. Det var meget flinke mennesker som arbejdede på vores tag og de havde fuld forståelse for at det også skulle være rart at bo der imens arbejdet stod på. Efter ca. 3 uger var hele taget skiftet og vores hjem var fornyet.

Vores samarbejde med tømrerne forløb helt uden problemer og vi er meget tilfredse omkring både arbejdet og det færdige resultat.  

Vi er meget glade for at vi endelig fik taget os sammen til at få taget skiftet inden det blev meget værre, så vi nu ved at det kan holde i mange år igen.  

Bedste hilsner

Bent og Minna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.