Hvor går turen hen i 2020

Sponsoreret indhold

Så er det sket, vi er gået ind i et nyt år, endda et nyt årti, og hvad skal det nye årti så bringe? Vi har besluttet at vi vil til at rejse mere og opleve nogle flere ting sammen. Udover en enkel udlandsrejse, så bliver det nok mest her hjemme i Danmark. Her vil vi tage på nogle mindre ture på nogle dage eller en uges tid.

Vores første rejse i det nye årti

Men som den første rejse i det her årti har vi fundet en senior tur, som vil tage os rundt langt Norges kyst, på et ekspeditionsskib. Rejsen starter i byen Bergen som mange kalder for indgangen til de norske fjelde. Turen varer 7 dage og vil tage os langs kysten, hvor vi vil se de flotte høje norske fjelde. Vi kommer også til at besøge små havnebyer på vejen nordpå. Vi håber på at se nordlyset spille hen over himlen – det er noget som vi begge altid har drømt om at opleve.

I løbet af dagene vil der være forskellige udflugter som man kan melde sig på. Vi regner med at tage med på så mange som muligt for at få mest muligt ud af turen. Dog skal vi også huske på Minnas helbred, og sikre os at udflugterne er nogle som hun kan være med på. De vil forhåbentligt også give os et indtryk af kystbyernes daglige liv, kultur og historie. Vi vil gerne møde de lokale, og nogle dage spise sammen med dem, så vi rigtigt kan mærke stemningen i de små kyst samfund.

Jo længere nordpå vi kommer jo mere dramatisk vil det blive både med udsigten og sejlturen. Turen slutter kun 500 km nord fra polarcirklen, nemlig i byen Kirkenes helt oppe ved den Russiske grænse. Det skulle være en meget flot by, hvor vi vil have mulighed for at gå rundt og opleve byen. Dagen efter flyver vi hjem til Danmark.

Vi glæder os helt vildt til at opleve den norske kystlinje som skulle være ubeskrivelig flot, og vi håber på at vi får en oplevelse for livet.

Vi har også snakket om andre ting vi gerne vil tage ud og se sammen. Der er meget flor natur og mange skønne kulturelle områder i Danmark som vi ikke har set i mange år. Vi vil gerne nyde udsigten fra toppen af Himmelbjerget mens vi spiser madpakke og får en kop kaffe. Så vil vi gerne se Jelllingestenen og nogle af de mange vikingemarkeder, der holdes rundt omkring. Vi har et vennepar som lige har været på Møns klink og de siger at der er helt fantastisk – så det vil vi også gerne opleve. Ja der er meget flot natur i Danmark som vi gælder os til at opleve sammen, måske vil vi tage nogle af turene sammen med gode venner eller familie.

”At rejse er at leve” sagde H.C Andersen, og det har vi glemt de sidste år – men nu skal det være! Også inden vi bliver så gamle at vi ikke har muligheden for at gøre det mere.

For os bringer det nye årti forhåbentligt en masse gode og spændende oplevelser, som vi vil huske resten af vores liv.

Bedste hilsner
Bent & Minna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.