Vores drømmerejse går til…

Sponsoreret indhold

Vi elsker at rejse. Både med vores børn og børnebørn, men også bare os to sammen. Vi elsker begge måder at rejse på, men vi må indrømme at der er noget specielt ved at lave minder sammen med hele familien.

Dog har vi nået en vis alder, som gør rejsemulighederne mere begrænsede end tidligere. Derfor skal én af vores drømmerejser realiseres, inden det er for sent. Vi drømmer nemlig om at tage på en lang ferie, sammen med alle vores børn og børnebørn.

Vi har allerede planlagt en tur til Norge i 2020, som vi ser meget frem til. Men skulle vi ende med at tage vores børn- og børnebørn med på en rejse – så kan vi afsløre, at turen ikke går til Norge.

Drømmerejsen for hele familien

Den helt perfekte ferie for familien, kan være svær at planlægge. Der er individuelle ønsker hos alle medlemmerne i familien – og det kræver meget planlægning. Vi vil derfor gøre vores bedste, for at beskrive vores drømmerejse. Derefter må vi se, hvor godt vores drømmerejse passer sammen med vores børn og børnebørns drømmerejser.

Vi ønsker at tage på rundrejse i det skønne land, Frankrig. Vi drømmer selvfølgelig om at opleve Paris og blandt andet nyde en skøn kop kaffe og en fransk croissant på én af de mange fortovscaféer der er i byen. Vi vil også gerne se alle de store seværdigheder, som Louvre og Eiffeltårnet. Samt tage en gåtur ned af Champs-Élysées om aften og suge gadens energi til os.

Selvom vi begge to er el-scooter brugere, så drømmer vi om en sejltur på Seinen, hvor vi kan opleve Paris ”udefra”. Ja, der er nok at se i Paris, men byen er kun begyndelsen på vores drømmeferie.

Vi skal se alle byerne

Dernæst, er det en stor drøm fra vores side af at drikke vin direkte fra vinmarkerne i Frankrig. Vi vil gerne opleve Alsace, som er kendt for deres vine. Alsace grænser op til Tyskland og var i mange år et stridspunkt mellem Frankrig og Tyskland. Området har faktisk været en del af det tyske rige tilbage i 1800-tallet, men kom igen under det franske herredømme et par årtier senere. Den rige historie som området har at byde på, er blot endnu én af mange grunde til at vi gerne vil besøge Alsace.

Foruden Paris og Alsace, vil vi ikke undvære Den Franske Riviera. Vi drømmer om at opleve alle de fantastiske byer fra Nice til Marseille. Den franske sydkyst skulle efter sigende være helt igennem, fantastisk smuk. Her drømmer vi om at opleve Frankrigs fra sin bedste side og smage på det franske køkken. Alt lige fra deres baguettes til deres gode oste, mens vi nyder hinandens- og familiens dejlige selskab.

Vores drømmerejse er at rejse igennem hele Frankrig og opleve det storslåede landskab med hele vores familie. Selvom det, for os, ikke er den nemmeste rejse at få planlagt, så har vi lov at drømme. Det samme anbefaler vi, at du gør. Aldrig sæt begrænsninger for, hvad netop din drømmerejse skal indeholde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.