Om os

Hej!

Vi hedder Minna og Bent – og vi elsker at rejse!På ferie i Italien

Som H.C Andersen sagde det så godt, så tror vi på;
At rejse er at leve.

Vi er henholdsvis 74 og 79 år og bor i Hinnerup uden for Århus. Vi har fire børn og 7 børnebørn. Vi rejser tit med hele familien, hvor vores børn og børnebørn hjælper til med det engelske sprog og de praktiske omstændigheder i forbindelse med en udenlandsrejse. Som seniorer kan det nogle gange være svært at begå sig i et fremmed land, med andre spisevaner og en anderledes kultur.

Det var især i starten, da vi begyndte at rejse, at det med et fremmed sprog og etnisk mad, som var en udfordring. Vi brugte derfor lang tid på internettet, på at finde den rette rejse for os.

Når vi rejser, er der nogle ting vi gerne går på kompromis med og andre vi ikke går på kompromis med. For os er det for eksempel meget vigtigt, at vi føle os sikre, når vi rejser til et fremmed land. Det er vigtigt, at der er en dansktalende guide med på turen, som kan hjælpe os med spørgsmål eller hjælp, hvis der skulle opstå problemer. Derudover er det vigtigt, at vi kan deltage i velarrangerede turer ud fra hotellet, da vi ikke selv kan eller vil arrangere disse. Sidste men ikke mindst, bruger vi begge El-scooter og det er derfor vigtigt for os at finde et hotel, hvor vi kan komme let til og fra med vores El-scootere.

Vi er efterhånden blevet ganske berejste og vil derfor gerne dele ud af vores viden med alle jer læsere. Vi har derfor lavet dette site specielt til andre seniorer, som også elsker at rejse, men som ikke altid kan finde rundt i junglen af afbudsrejser og tilbud.

På vores hjemmeside kan I læse være anbefalinger og råd. Vi håber meget I finder det I søger.

Med venlig hilsen
Bent og Minna

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.