Nye vinduer

Sponsoreret indhold

Sommeren er ved at gå på hæld, og vi er netop kommet hjem fra vores sommerferie fra Sardinien, og det var en rigtig dejlig ferie. Vi kan helt klart anbefale at tage til Sardinien, hvis du er vild med den italienske kultur. Vi er nu hjemvendt fra den dejlige ø, og det er blevet tid til at få lavet lidt i hus og have.

Vi har en masse projekter, som vi gerne vil have lavet her i sensommeren. Vi skal blandt andet have anlagt et havebassin, hvor vi skal have karper svømmende rundt. Vi har altid drømt om sådan et bassin i haven, og nu har vi besluttet, at det skal være.

Ny facadedør

Et andet projekt vi har gang i er, at vi gerne vil have to nye facadedøre. Vi er dog stadig ikke helt sikre på, hvilke det skal være, samt hvordan de skal se ud. Det er også et projekt, som vi har ville haft lavet længe, men vores rejser har udsat det. Nu er tiden endelig kommet, og nu skal vi have 2 nye døre.

Resten af sommeren kommer også til at stå på havearbejde, hvor der er kommet lidt for meget ukrudt i vores have. Vi har nogle bede, som vi gerne vil have luget ud, og så skal vi have renset vores fliser på terassen, klippet hæk, slået græsset og beskåret et par af vores store egetræer.

Nu hvor det danske sommervejr ikke har været det allerbedste, vi har oplevet håber vi på, at det bliver bedre nu, så vi kan være udendørs uden at skulle blive våde.

Besøg af vennepar

Sidst i august får vi besøg af vores vennepar fra Kalundborg Niels og Janne, der skal overnatte hos i en 3 dage. Det bliver rigtig hyggeligt, da det er længe siden, vi har set dem. Vi har planlagt lidt udflugter ud langs Vesterhavet og til et par museer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.