At rejse med El-scooter

Efter mange års rejseerfaring med El-scooter vil vi gerne dele vores oplevelser og råd med alle jer andre seniorer, som også gerne vil rejse med El-scooter.

Vi foretrækker at leje en El-scooter, når vi rejser, fordi det giver os en masse frihed til at komme rundt og se dele af byen, som vi ellers ikke ville kunne besøge på gåben.

Handicap vehicle left at pier - gone fishing

Der er 2 muligheder, når du vælger at rejse med El-scooter

  • Medbring din egen El-scooter
    Vil du have din egen El-scooter med på ferie skal du vide, at det er omstændigt og nogle gange dyrt, at få scooteren med på flyet ned til varmen. Derudover skal du sørge for, at den er godt forsikret, inden du medbringer den på den ferie.
  • Lej en El-scooter på rejsedestinationen
    Vi anbefaler, at du lader din El-scooter blive hjemme i Danmark og lejer en i den by du rejser til. Det er let at leje en El-scooter i de fleste storbyer i udlandet og ofte også meget billigt. Du kan selv søge på nettet, eller du kan spørge dit rejsebureau, om ikke de vil hjælpe dig med at leje en. Dermed er du også sikker på, at du ikke bliver snydt eller ender med at betale for meget – og den kan ofte stå klar, allerede når du ankommer.Vi anbefaler, at du lejer en scooter i den ferieby, som du rejser til. Dermed undgår du både besværet, den økonomiske udgift og ikke mindst, at der kommer skade på din El-scooter.

Er du nervøs ved at leje en El-scooter?

Hvis du er nervøs ved at leje en El-scooter, forstår vi det godt. Da vi rejste for første gang, var vi også i tvivl om det nu var sikkert og trygt både at leje en El-scooter i udlandet og i det hele taget sikkert at køre med den. Vi frygtede, at den ville blive stjålet, eller at trafikken ville være for dominerende til, at der ville være plads til os på cykelstien – ville der overhovedet være en cykelsti?

Ja, spørgsmålene var mange, inden vi endeligt besluttede os for at leje en scooter. Vi fik vores søn til at hjælpe os den første gang, men derefter har vi altid fået rejsebureauet til at hjælpe os med både at leje, hente og aflevere scooteren igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.