Sommer er lig med grill

Når sommeren og det varme vejr nærmer sig, så elsker vi at rykke vores aftenmåltid udendørs. Vi har en dejlig terrasse, hvor vi nyder de lune sommeraftner med god mad i fællesskab med familien og venner.

Vi har netop købt en ny weber grill, som vi ser meget frem til at bruge til at lave god mad på her i løbet af sommeren og sensommeren. Fordelingen i køkkenet plejer at være sådan, at Bent han står for grillen og jeg står for at lave salat, grøntsager osv. Vi har valgt at købe en gasgrill, da det går hurtigere, og vi dermed ikke skal bruge tid på først at lave grillen varm.

En typisk god grill middag hjemme hos os består typisk af noget godt kød og pølser fra den lokale slagter. Vi laver typisk en lækker og sommerlig salat med tomater, agurker, peberfrugt og avocado. Dertil kommer en god sovs og nogle nye danske kartofler. I sommerhalvåret inviterer vi gerne venner og familie over til middag hos os minimum 1 gang om ugen. Vores terrasse egner sig perfekt til sådanne arrangementer, og vi synes altid det er hyggeligt at have gæster på besøg. En gang om året holder vi en fest i vores have, hvor vores grill for alvor kommer på prøve. Vi plejer at invitere omkring 20-30 gæster, og festen varer ofte ud til sent om aftenen. Vi er rigtig glade for, at vi har muligheden for at inviterer vores venner og familie over i vores have, når de lune sommeraftner rammer det ganske land. Vi har netop købt en ny Georg Jensen termokande, som uden tvivl også kommer til at pryde middagsbordet.

Dog bliver vi også tit inviteret over til vores nærmeste, hvor det er vores tur til at slappe af, mens de andre sørger for maden.

Bent elsker at have en masse udstyr til grillen for at lette arbejdet, når der skal grilles kød, pølser og så videre. Derfor er weber tilbehør rigtig vigtigt for Bent. Han har blandt andet købt et lækkert betræk til grillen, så den kan holde hele året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.