Sommeren 2015

Når sommeren rammer er det ferietid for os. Vi elsker at rejse, og en af de ferier vi ser aller mest frem til på hele året er vores sommerferie. Vi elsker at drage syd på og mærke den dejlige sol.

Sidste år var vi i Italien omkring Gardasøen. Det var en rigtig positivt oplevelse, og det er område, som vi helt sikkert gerne vil af sted til igen. Der var en fantastisk temperatur, og så er vandet og den afslappede levestil en oplevelse i sig selv. Maden er rigtig god, og kulturen er noget for sig. Dog plejer vi altid at opleve nye destinationer om sommeren, så derfor har vi været på udkig efter en ny og spændende destination i år. I år vil vi gerne udfordre os selv lidt ved at finde en afbudsrejse. Vi kigger derfor i øjeblikket efter spændende afbudsrejser. Vi vil gerne lidt billigere afsted, men tilgengæld vil vi så gerne være afsted i 14 dage.

Vi har endnu ikke fundet en rejse, som vi gerne vil afsted på, men vi holder et vågent øje. Vi forventer at bestille vores rejse i løbet af uge 28, så vi har nærmest pakket vores kufferter, så vi er klar til at rejse med kort varsel.

Selvom vi gerne vil udfordre os selv, har vi dog allerede et par destinationer, som vi kigger meget efter. Den ene er Sardinien. Vi har et vennepar, som var der sidste år, og de har talt meget positivt om øen. Og så er det også en italiensk ø, så vi kan opleve lidt af den samme kultur som ved Gardasøen sidste år.

En anden af de destinationer vi kigger på er Rhodos. Vi var der på vores bryllupsrejse for mange år siden, og vi har talt om, at det kunne være sjovt at vende tilbage en dag. Det afhænger dog meget af, hvilken rejse, der dukker op.

Med ønskerne om en god sommerferie.

Bent og Minna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.