Weekendferie ved Vesterhavet med Nikolaj

Sommeren er nu for alvor ved at ramme Danmark, og vi har derfor besluttet os for at tage en forlænget weekend på et bed and breakfast lidt uden for Hvide Sande. Vi har inviteret vores barnebarn Nikolaj med, som er 15 år gammel. Han er netop blevet færdig med sin afgangseksamen i 9.klasse. Det har siden han var helt lille været en fast tradition, og vi det har vi tænkt os at holde fast i. Vi elsker den vilde natur omkring Hvide Sande og det vilde Vesterhav. Vi er begge kommet meget ved Vesterhavet som børn, og skal vi ud til vandet, er det vores foretrukne sted.

Vi har 2 overnatninger på stedet, hvor vi har morgenmad inkluderet, og vi har allerede en del planer. Den ene dag, skal vi på stranden ved Hvide sande, hvor Nikolaj skal have sit nye skimboard med som han har købt ved surf-zone.dk. Vi gav ham surfbrættet i gave, da han afsluttede 9. klasse med en god karakter. Nikolaj har stor interesse i surfing, og han har fornyligt også kastet sig ud i kite surfing. En af de andre dage, skal vi ud at kigge på bunkerne ved Søndervig, hvor vi også skal tilbringe lidt af dagen. Sidst men ikke mindst skal vi besøge en fiskesø lidt uden for Hvide Sande, hvor vi før har fanget store regnbueørreder. Nikolaj fisker meget med sin far, og når vi er i Aalborg er det mere eller mindre en fast tradition, at vi er på fisketur.

Det er en ferie, som vi glæder os rigtig meget til, da det ikke er så meget vi ser Nikolaj til hverdag. Vores barn Ib og ham bor nemlig i Aalborg, så det er ikke så nemt for os lige at ligge vejen forbi. Men det får vi heldigvis rettet op på, når vi holder ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.