Så fandt vi vores afbudsrejse!

Sponsoreret indhold

Vi er netop hjemvendt fra vores weekendferie ved Hvide Sande sammen med vores barnebarn Nikolaj, og nu har vi fundet vores afbudsrejse. Vi havde blot nået at være hjemme i en dags, da Bent faldt over en spændende afbudsrejse til den italienske ø Sardinien. Vi skal bo på et lækkert 4 stjernet resort, og vi skal være afsted i 14 dage Vi glæder os rigtig meget til at komme tilbage til Italien, og det var også en af de destinationer, vi havde kigget på rejser til.

At bestille afbudsrejser er som regel ikke noget, vi gør, så vi er rigtig spændte på, hvilken rejseoplevelse, vi får. Før i tiden hørte vi meget dårligt om afbudsrejser, men ryet har ændret sig, og vi er klar til at prøve det af nu.

Vi har mange vennepar, der har været på Sardinien, og vi har kun hørt positivt om det. Vi var ved Gardasøen sidste år, og vi er begge meget fascinerede af landet og kulturen. Vi har ikke valgt at bestille all inclusive til vores hotel, da vi synes en del af rejsen også handler om at komme ud at opleve den lokale kultur. Vi har allerede en række ting, som vi meget gerne vil på rejsen blandt andet skal vi på bådfart, hvor vi skal opleve sider af øen, som man kun kan komme til med båd. Noget af det vi glæder os allermest til er at komme ned til de flinke og gæstfri italienere og smage på deres fremragende mad. Vi håber lidt på, at vi kan finde en vingård, hvor vi kan smage på lokale vine og spise god mad.

Vi har et andet par, der også skal på ferie til Sardinien, men de skal bo på et andet hotel end det vi skal bo på. Vi har dog planlagt, at vi skal mødes en dag på en af de mange gode restauranter, der er i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.