En ubehagelig oplevelse

Sponsoreret indhold

Kære alle

Det er ved at være lidt tiden siden, at vi sidst har postet her på vores blog. Vi håber, at alle har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Det er vi. Dog fik vi hjemme hos en ubehagelig oplevelse i begyndelsen af December.

Vi var begge i køkkenet, da vi pludselig hører røgalarmen ringe inde fra stuen. Bent skynder sig ind for at se, hvad det er. Og så har et stearinlys fået fat i et af vores gardiner. Jeg skynder mig at hente en spand med vand, mens Bent skynder sig ud på terassen for at starte vandslangen og trække det ind. Vi når heldigvis at få afværget en eventuel brand, men det var godt nok en ubehagelig oplevelse for os. Denne situation understreget virkelig, hvor vigtigt det er at have en røgalarm installeret i hjemmet. Det vil vi straks anbefale alle gøre, hvis de forvejen ikke har det. I dette tilfælde reddede den vores hus og måske også vores liv.

Ikke flere træls historier. Vi har det begge godt, og vi er i god fysisk form. Snart står en dejlig skiferie med familien foran os, og det vi glæder os til at vi alle er samlet.

Julen brugte vi hos os selv, hvor vi havde inviteret vores dejlige børn og børnebørn forbi til and, flæskesteg, kartofler og brun sovs. Det var en rigtig hyggelig jul, som vi sent vil glemme. Vi fik også nogle rigtig gode gaver. Bent fik blandt et gavekort til en lokal tøjbutik og jeg fik et wellness ophold. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Nytårsaften var vi sammen med nogle gode venner, hvor vi spiste torsk og drak god champagne.

Bent og jeg har sat os et mål om, at vi vil være endnu mere aktive på bloggen her i det nye år, så vores venner og bekendte kan følge med i vores hverdag!

Bedste hilsner

Bent & Minna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.