5 fede rejseformer

Sponsoreret indhold

Trekking

Trekking står for det vi på godt dansk kalder vandreturer. Du kan tage på vandreturer til de fleste steder i verden og opleve adskille former for forskellige natur. På Trekking vandrer du fra sted til sted og du får derfor en helt anden rejseoplevelse, da målet i sig selv er en god vandring og at nå frem i tiden. På denne måde får du set meget mere af et land og lærer naturen at kende på en helt unik måde.
De fleste foretrækker at gå på afmærkede stier, men der er også rig mulighed for at komme ud og opdage på egen hånd, så længe man forhører sig med rejseguider eller lokale i områderne.

Sejlferie

Det fede ved sejlferie, vil mange mene, er friheden, som man oplever om bord på en ægte sejlbåd. Havet er uendeligt og det er kun vejret, der sætter grænser for, hvor vinden tager en hen. Her kan man sejle uden brug af andet end vindens kraft, fra sted til sted, uden at det koster noget. De eneste udgifter man har på sejlferie, er havnepladserne og selvfølgelig mad og evt. olie til motoren.

Charterferie

Charterferier har gennem årtier været en af os danskeres foretrukne rejseformer. Vi kan godt lide at komme ned i solen og bare slappe af ved poolen. Særligt bliver all inclusive rejser også mere og mere populære, da vi her ikke behøver bekymre os om noget, men blot skal tænke på at efterlade stress og bekymringer derhjemme.
Charterferier er også populærere blandt mange børnefamilier, fordi der på destinationerne er fokus på børnene. Her er der mad, som børnene helt sikkert kan lide, der er aktiviteter i løbet af dagen, masser af andre børn, de kan lege med og så er der ofte også dansktalende guider, som børnene kan henvende sig hos og forstå.

Rideferie

Se verden fra en helt ny vinkel – oplev den fra en hesteryg.
Det unikke ved at tage på rideferie er at du ser verden på en helt ny måde og du har mulighed for at se områder, som du ellers ikke vil kunne opleve på gåben eller fra diverse transportmidler. På hesteryggen kan du tage ud på enge, marker, ad snorklede stier eller bestige bjerge.
Du er ikke kun i et med hesten du ridder på, men man føler sig også som et med naturen.

Backpacking

De fleste backpackere er unge, som rejser på budget, men der er også ”luksus-backpackere”, som bare holder af rejseformen.
Som backpacker rejser du ofte i længere tid og har alt, hvad du skal bruge, i den backpack, som er en stor rygsæk. Med den rejser du verden rundt, og flytter fra hostel til hostel, for så billig en pris som muligt.
Nogle backpackere arbejder også undervejs, for på den måde at kunne betale for den næste billet videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.