Ny hobby

Sponsoreret indhold

Under vores ferie i Italien denne sommer, lejede vi to mountainbikes. Vi havde en rigtig hyggelig tur i de Sardinske bjerge, hvor vi fik set en masse smuk natur, og hvor vi havde en fantastisk udsigt ud over det smukke azurblå vand. Vi har aldrig været de store cykelryttere, men vi syntes faktisk at det var en rigtig god motionsform, hvor man samtidig kan få pulsen op og set en masse.

Derfor har vi nu valgt at investere i to mountainbikes, som vi kan cykle på ude i den smukke danske natur. Vi har lige købt dem i sidste uge, og vi har stadig vores første længere tur til gode. Vi har dog planlagt en udflugt ud til vestkysten, hvor vi gerne vil cykle langs med det barske Vesterhav.

Vi har købt to cykler fra sidste sæson, der var sat ned til en fornuftig pris. Vi lavede her en rigtig fornuftig handel, hvor fik to cykler af en rigtig høj kvalitet med splinternye specialized bottom bracket.

Vi har kigget os omkring efter pensionistcykelklub i det område, hvor vi bor. Det er dog ikke lykkedes os at finde en trods vores store netværk her i byen. Derfor går vi selv og leger med tanken om at starte vores egen cykelklub, hvor vi samler alle de mountainbike interesserede i lokalområdet og cykler fast 1-2 gange om ugen.

Som sagt glæder vi os enormt meget til at komme i gang med at cykle.

Ha’ det godt, indtil vi ses igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.