Vi bygger nyt

Først og fremmest skal vi beklage, at vi ikke har været mere aktive på bloggen, men det er ganske enkelt fordi, at vi tog en beslutning om, at vi skal have lavet om i stuen. Vi har rykket alt ud af stuen, malet og lagt nye mdf plader og så videre. Det er noget der tager lidt tid, og vi har foreløbig været i gang i en lille måneds tid. Vi glæder os rigtig meget til vi er færdige med byggeriet, og det bliver dejligt at komme på plads igen.

Vi har en del renoveringsplaner med vores villa, og der er en masse ting, som vi gerne vil have lavet. Vi er jo nogle travle mennesker, og derfor kan det være svært at finde tid til det hele. Vi vil også gerne have skiftet vores tag inden foråret begynder, og arbejdet i haven igen begynder. Vi havde egentlig tænkt, at vi gerne ville slappe lidt af her i efteråret, men vi blev så også enige om, at vi gerne ville lave mange af vores ændringer i huset nu, hvor vi har tiden til det.

Vi har været så heldige at have kontakt til måske den bedste entreprenørfirma i skjern omegn, som har hjulpet os med alle vores reparationer og renoveringer. Vi har været meget overrasket over, hvor meget vi faktisk ikke vidste noget om, og her er eksperter i tømrer, murer og alverdens andre servicefag utrolig behjælpeligt. Det arbejde de har udført bliver rost til skyerne af vores venner og familie – så vi er mere end tilfredse.

Ellers så er vi gået i gang med at forberede os til vinterens skiferie, hvor vi jævnligt går til træning, så vi er helt klar til vinterens skiferie. Vi glæder os ufattelig meget til at komme på skiferie igen. Det er som sagt et par år siden, at vi var afsted sidst, og det bliver rigtig dejligt at komme ned at mærke suset i maven, som man får, når man løber ned af pisterne.

Vi håber at i alle har det godt – og husk at i altid er velkomne til at kigge forbi til en kop kaffe – i skal bare ringe på forhånd! Vi lover, at vi nok skal være mere aktive til at skrive indlæg her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.