Vinterens rejse er i hus

Der har på det seneste været stille her fra vores blog, og det er selvfølgelig beklageligt! Vi har haft meget travlt på det seneste med at få gjort haven færdig. Det er også lykkedes, og vi har så småt fået gjort den klar til det barske danske efterårsvejr. Vi har ydermere også fået udskiftet nogle af vores døre, så både hus og have står skarpt.

Nu har vi haft et par hektiske måneder, og vores efterår bruger vi som regel i haven og indendøre, hvor vi får slappet af, læst bøger og så videre. Vi har netop bestilt vores næste rejse som bliver til vinder. Vi har besluttet, at vi skal på skiferie i Val Thorens. Det er ellers mange år siden, at vi har været på skiferie. Mange af vores familiemedlemmer og venner driller os lidt med, at vi er blevet for gamle, men det er vi langt fra! Vi sørger for at holde os i form, og derfor føler vi godt, at vi kan tage på skiferie for at stå på ski. Vi har valgt at drage afsted til Frankrig, hvor vi i øvrigt skal flyve, i midten af januar. I de 3 forgående måneder skal vi gå til noget træning 2 gange om ugen, så vi kan få gjort vores muskler klar.

Det betyder også, at vi så småt er i gang med at finde det udstyr som vi skal have med. Da det er længe siden, vi har stået på ski har vi heller ikke rigtigt noget skiudstyr ud over overtøj. Vi vil helst ikke leje vores ski og skiudstyr, da vi gerne vil have noget, der passer til os. Derfor skal vi over de kommende måneder købe, når de nye kollektioner kommer.

Vi glæder os rigtig meget til at komme afsted, og vi har været i Val Thorens for mange år siden! Det bliver dejligt at komme derned igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.