Boligbytte – en fantastisk rejseform

Vi har altid været meget glad for at rejse, og har nu kastet os ud i en lidt anderledes måde at rejse på. Nemlig at bytte hus med et andet par. Boligbytte gav os muligheden for at få kontakt til ligesindede, rejse ud i verden, slå sig ned i autentiske omgivelser til rimelige penge. Det er vist blevet vældigt populært hos danskerne i de senere år. Og vi forstår sagtens hvorfor.

Vi har efterhånden rejst meget og overnattet mange steder. Efter at have prøvet at bytte bolig, har vi fundet en ny glæde ved at rejse. Det er en meget anderledes måde at opleve verden på. At spare penge som pensionist er dejligt, men oplevelsen i sig selv er meget givende. Et af de bedste ting ved vores rejse, var at få muligheden for at bo i et lokalt miljø. Her mødte vi ganske almindelige mennesker fra området, ikke kun turister, og det gav os oplevelser for livet, som vi ellers ikke ville have fået.

Vores byttepartner havde gjort sig meget umage for at gøre vores ophold rart og spændende. Det at være boligbytter er som at være medlem af et fællesskab. Vores byttepartnere passede på vores hjem, som var det deres eget og vice versa.

Vi kunne under ingen omstændigheder tænke os at undvære at rejse, og vi sørger for at holde os i form, så vi kan gøre det mange år endnu. Og vi kommer helt sikkert til at bytte bolig igen.

Bedste hilsner

Bent & Minna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.