En ny og sund hobby

Sponsoreret indhold

Eftersom vi begge er oppe i alderen er det blevet meget vigtig for os at holde os i gang. Vi rejser meget, og vil meget nødigt undvære det. Derfor er vi begge begyndt i fitness, så vi kan gøre det mange år endnu.

I vores lokale fitness er vi begyndt på et senior hold hvor vi laver noget cirkeltræning. Vi oplever et godt fællesskab, hvor vi kan træne og hygge uden at føle os gamle. Der er altid arrangeret kaffe efter træning, og så kan man få en lille hyggelig snak inden vi igen vender hjem. Bent får også nogen gange læst lidt i de aviser vi ikke holder herhjemme.

Vi er alle i samme båd og har forskellige skavanker at tage højde for. Mange har slidgigt og er godt brugte. Vi er selv startet for at motion skal være med til at forbedre vores helbred. Bent har også købt en pulsmåler til fingeren, så vi nu kan holde øje med hans iltmætning i blodet. Han har nemlig oplevet lidt problemer med vejrtrækningen. Vi er dog begge sikre på at vores nye pensionist hobby er et skridt i den rigtige retning.

De bedste hilsner

Bent & Minna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.