Ret personligt historie om inkontinens

Sponsoreret indhold

Kære alle

Det er ved at være lidt tiden siden, at vi sidst har postet her på vores blog. Jeg håber alle er kommet godt ind i det nye år. Nytårsaften fejrede  vi igen i år sammen med nogle gode venner, hvor vi spiste torsk, fik kransekage og drak god champagne, som det nu hører sig til.

Nu er vi gået ind i det nye år, begge sunde og raske og det er vi taknemmelig for. Dog er jeg (Minna) begyndt at opleve ufrivillig vandladning eller inkontinens som det så fint hedder. Problemet opstår især når jeg hoster. Er der nogen af jer som oplever det samme?

Det er ihvertfald noget som sker for mange kvinder i alle aldre. Dog er det især kvinder over de 65 år som oplever problemer med ufrivillig vandladning. I min søgen for at få mere kontrol over blæren og undgå ubehagelige oplevelser, fandt jeg frem til en slags tampon som bruges til inkontinens. Denne løsning vil jeg gerne anbefale andre, idet den er smart og konfortabel. I kan købe en prøvepakke fra Contrelle her. Produktet er købt hos en webshop som vi opdagede for et halvt års tid siden, da Bent skulle have en  pulsmåler. Lige siden har vi brugt Homecare til at købe andre livsstilsprodukter.

Jeg håber at dette lille indslag vil hjælpe andre i min situation – unge som gamle. Og så vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle jer der følger vores hverdagsblog. Bent og jeg er så glade for at i vil følge med i vores liv.

Bedste hilsner

Bent & Minna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.