Dropstativ på hjul gjorde vores hverdag nemmere

Sponsoreret indhold

Dropstativ med hjul fra Simplex

Kære læsere,

Det er  desværre noget tid siden, vi sidst har uploadet noget på vores blog. Det er der en helt særlig god grund til. Minna er desværre gået hen og blevet rigtig syg, og derfor skriver jeg (Bent) dette blogindlæg skriver alene.

Siden Minna blev alvorlig syg, har vi været på bar bund til at starte med, da hun godt kan gå, men kun hvis hun får støtte. Jeg er selv gammel og svag, og jeg har svært ved at hjælpe Minna hver gang hun skal have støtte til at gå – Selv få meter.

Vi fandt dog heldigvis en løsning på dette; Infusionsstativ der også fungerer som et dropstativ på hjul, hvor Minna nemt at kan komme rundt, da der er 5 funktionelle hjul og højden kan justeres. Vi troede egentlig kun at dropstativer var velegnet til klinikker og hospitaler, men da vi googlede det, fandt vi lynhurtig ud af at Homecare.dk også sælger dropstativer med hjul til private.

Homecare.dk har endnu en gang gjort hver dagen meget nemmere for os, og jeg kan varmt anbefale deres livsstilsprodukter, da de er med til at gøre en forskel for os, der ikke altid kan klare hverdagen alene.

Jeg håber min post kan være behjælpelig for andre, som står i samme eller lignende situation som vi gjorde.
Tak fordi du læste med.  Vi er glade for at i vil følge med i vores liv.

Bedste Hilsner
Bent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.