Gourmetophold et stenkast fra Limfjorden

Sponsoreret indhold

For et par uger siden fik vi en ret spændende gave. Det var et gourmetophold på Tambohus Kro. Den lille pakke blev givet uden særlig anledning, og var en af dem, man bliver virkelig overrasket og beæret over at få. Gaven var fra et hold venner, som mente, at vi godt kunne trænge til lidt selvforkælelse.

Både Bent og jeg har altid være lidt af nogle madører. Herhjemme er det mest mig, der står for madlavningen – selvom det ikke ligefrem bliver til gourmet. Derfor blev vi enormt glade for gaven.

En helt særlig oplevelse

Der er en helt særlig stemning på Tambohus Kro, der ligger i det nordvestlige Jylland, nærmere betegnet Thyholm. Stedet oser af idyl og gamle traditioner. Charmen bliver også kun skruet i vejret af den fantastiske udsigt over Limfjorden.

Det er et enormt indbydende sted med sine sprossede vinduer og ild i pejsen. Men føler sig hjemme blandt de mørke møbler og tunge gardiner lige med det samme. Og da vi så satte os til bords. Nok er bordene omgivet af mørke møbler og varme farver, men alle tallerkner lyser rummet op – sikke en oplevelse.

De havde nogle utrolig søde, unge piger til at tage sig af gæsterne i restauranten. De fortalte blandt andet at kroens kok sammensætter menuen efter sæsonens råvarer, så gæsterne altid får det bedste og mest friske. Samtidig går de også meget op i at bruge lokale råvarer. Så vi fik smagt på alt godt fra Klosterheden, Thy, Venø og Limfjordslandet.

Den foranderlige menu holder liv i køkkenet og sikrer en ny oplevelse for selv stamgæster. Jeg vil derfor ikke gå i detaljer med, hvad der var på de enkelte anretninger. Jeg vil nemlig så nødig skuffe jer, hvis det nu er anderledes, når I tager turen derop.

Oplevelsen var du ikke slut efter den pragtfulde middag. Det var jo et ophold, altså en form for miniferie med en overnatning på stedet. Så efter middagen kunne vi i ro og mag finde os til rette på det hyggelige værelse. Turen blev afsluttet efter morgenmad, der var stillet an som en stor flot buffet med mange lækre og hjemmelavede specialitet. Også her skinnede køkkenets fokus på gode råvarer igennem. Den helt perfekte afslutning.

Alt i alt var det en rigtig hyggelig tur.

Bedste hilsner

Minna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.