Hængekøjer til børn

Sponsoreret indhold

Kære læsere.

Så har vi igen et rigtig godt tip, som vi bare må dele med jer. Denne gang er det til jer, der har nogle små i familien, som skal forkæles. Det har vi. Med en dejlig flok børnebørn bliver vi flere gange om året inviteret til de hyggeligste børnefødselsdage, og så er der jo lige det med at finde på den ene gode gave efter den anden. Det er her tippet til jer derude kommer.

Hvad med en hængekøje? For hvem siger, at hængekøjer kun skal være til de voksne? Det går op for flere og flere, at hængekøjer har god effekt på babyer og børn.

Hængekøjer til børn skal blot tilpasses de behov, der nu må være. Det kunne eksempelvis være et lukket og børnesikret ophæng. Det kunne også være selve hængekøjens form. Du vil hurtigt opdage, at en hængekøje udviklet specifikt til børn er både kortere og mere lukkede – igen af hensyn til sikkerheden.

Ro til at lege og drømme

Vi var lidt rundt i forskellige butikker og fik med god hjælp søgt os frem til forskellige muligheder på internettet. Igennem den søgning blev vi klar over, at den blide vuggen fra hængekøjer har tydelig effekt. For det første viser undersøgelser, at det fremmer balancesansen for de større børn, og giver ro til selv de mest urolige spædbørn. Som det næste fremhæves der også en positiv effekt på børnenes koncentrationsevne – og den påvirker yderligere på læse-, skrive- og regneevnerne.

Nu var vi solgt. Det skulle vores børnebørn da ikke snydes for! Vi endte hos køjeshop.dk, som har et ret flot udvalg i hængekøjer til børn. De har forskellige modeller til forskellige aldre, forskellige priser og forskellige farver. Så hvis vi ikke havde fundet den rette der, ved jeg ikke, hvor vi skulle have kigget.

Vi endte med en af de lidt dyrere modeller, fordi vi simpelthen bare faldt for formen. De andre på siden er nemlig på fuldstændig samme niveau med sikkerhed og den slags. Vi valgte den model, der hedder Joki Hængekøjehule til 749 kr. Den er som en lille rede eller en lille hule, der hænger ned fra loftet. Den kan selvfølgelig også hænge udenfor. Her kan vi lige se de små bulderbasser tage en slapper, lege, se film på deres tablets eller bare drømme sig væk, som børn går bedst.

Vi håber, I kan bruge tippet. Rigtig god sommer derude.

Bedste hilsner

Bent & Minna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.